KAKO SE JE VSE SKUPAJ ZAČELO

ZGODBE

Začelo se je pred leti, ko je našo pozornost pritegnila parcela na koncu vasi Klenik pri Pivki in nas prevzela okoliška narava. Leta 2013 smo se tako iz mesta preselili na podeželje, kjer smo si ustvarili svoj kotiček in našli mir.

Utečeno življenje je prekinil dogodek, ki je s seboj prinesel negotovost. Nekega večera nam je prijateljica Andreja »zadala brco« v obliki zanimive ideje, ki se je navezovala na čebele, apiterapijo in apiturizem. V naše življenje je ta izziv prinesel kar nekaj negotovosti, a sva začutila, da zna biti to »prava stvar«. Takrat se je zgodil preobrat, nov začetek. Dogodki, ki so sledili, so se začeli zlagati kot domino ploščice. Izstopila sva iz cone udobja in začela na polno. Zase, za najine otroke. Tako sva v istem letu k hiši dozidala počitniško hišico s savno in na koncu sadovnjaka postavila apiterapevtski ekološki čebelnjak – naše zavetje, terapevtski in meditativni kotiček.

Snovanje idej in delo v čebelnjaku je za naju prava terapija. Krepi nama telo, voljo in duha. V njem je posebno lepa energija, ki umiri um, poboža dušo in sprosti telo. Samo odpreti se ji moramo. Delo s čebelami je za naju kot blagodejna meditacija.

Deli

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Predstavljene novice

Kategorija

Če človek resnično ljubi naravo lahko povsod najde lepoto.

Ta spletna stran uporabljaja piškotke, ki so potrebni za normalno delovanje. Uporabo piškotkov sprejmete s pritiskom na gumb